Er zijn nog plaatsen vrij…..

Zomerstop conditie programma voetbal
De zomerstop is een ideaal moment om te werken aan zwakke punten en deze te verbeteren. Door tijdens de zomerstop door te trainen, blijft je lichaam fit, word je beter en voorkom je blessures. Onderzoek heeft aangetoond dat na de winter- en zomerstop de meeste blessures ontstaan omdat je lichaam niet meer gewend is aan belasting en vermoeidheid. Dit gebeurd met name in de eerste helft van het seizoen en dan vooral in de tweede helft van de wedstrijden. Voetballers worden dus fitter naarmate het seizoen vordert, in plaats van fit te beginnen. Dit is natuurlijk niet de optimale manier om het seizoen te starten en uiteindelijk blessurevrij te beëindigen.
De focus zal liggen op het onderhouden van de basisconditie en het verbeteren van de grondmotorische eigenschappen (uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid) middels beweegvormen en oefeningen die specifiek zijn voor voetbal. Er wordt daarbij ook met bal gewerkt. Specifieke technische vaardigheden volgen echter tijdens de voetbaltrainingen die bij verenigingen starten aansluitend op dit programma. Deelname is mogelijk voor iedere voetballer vanaf 15 jaar en geschiedt geheel op eigen risico.


Kosten: €30,- p.p.
Frequentie: 2 keer per week


Programma: 2 trainingen per week op woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur op de voetbalvelden van v.v. Olympia te Schinveld
Startdatum is 24 juni 2015
Einddatum is 01 aug 2015


Voor meer info en aanmelden klik hier