Schouderklachten
Schouderklachten kunnen plotseling (bijvoorbeeld door een trauma) of geleidelijk aan ontstaan. Soms worden de klachten veroorzaakt door structurele overbelasting van de schouder. Vooral het langdurig herhalen van bewegingen kan irritatie en ontsteking in de schouder veroorzaken. Schouderklachten kunnen ook gepaard gaan met nekklachten.

De aanpak van FysioStofberg
Schouderklachten kunnen erg pijnlijk zijn en je behoorlijk beperken in het dagelijks leven. Bij FysioStofberg gaan we hiermee direct aan de slag. Vanzelfsprekend beginnen we met een goede analyse van je schouderklacht. De professional van FysioStofberg is in staat om volgens de laatste evidentie, gericht onderzoek te doen naar de oorzaak van de schouderklacht. Het onderzoek kan indien nodig worden aangevuld met echodiagnostiek bij FysioStofberg, waardoor meer informatie kan worden verkregen over het schouderprobleem. Dit doen we met de meest moderne apparatuur en meetinstrumenten.

Op basis van de analyse stellen we samen het behandelplan op. FysioStofberg werkt graag met tijdsgebonden en persoonlijke behandeldoelen, zodat elk behandeltraject een duidelijk begin- en eindpunt heeft. Zo weet je wat je kunt en mag verwachten en kunnen we gericht aan deze doelen werken tijdens de behandelingen. FysioStofberg staat voor een actieve aanpak! Om de beste resultaten te behalen wordt er ook  een actieve inzet gevraagd. Oefeningen thuis zijn een belangrijk onderdeel van het behandelplan.

Gedurende uw programma wordt u begeleid door de professional van FysioStofberg. Afhankelijk van de klacht worden behandelingen gegeven in de oefenzaal of in een aparte behandelruimte.

Revalideren na een schouderoperatie?

U wordt binnenkort geopereerd en wilt nadien zorgeloos revalideren onder gespecialiseerde begeleiding. Kies dan voor het FysioZorgplan bij FysioStofberg.

Ik wil van mijn schouderpijn af