Bij Stofberg doen we er graag alles aan mensen te helpen “beter te worden” en “gezond te blijven”. Niets is daarin ons teveel. Wie een probleem heeft, wil dat namelijk snel opgelost zien. En dat geldt zeker voor jouw gezondheid. Bij FysioStofberg kennen we geen wachtlijsten en beseffen we als geen ander dat ook jouw tijd kostbaar is.

FysioStofberg biedt daarom een unieke service aan haar patiënten en verwijzers, te weten de Same Day Afspraak. In de afgelopen decennia heeft FysioStofberg niet alleen veel kennis en knowhow opgebouwd, maar bovendien geleerd om efficiënt te werken. Voor deze “zelfde dag dienst”  staat een gespecialiseerd behandelteam aan zorgprofessionals iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) voor je klaar.

Je wilt vandaag nog worden gezien en afspraak met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten? Om een ​​Same Day Afspraak te maken neemt u contact met ons door het invullen van onderstaand aanmeldformulier.

Direct aanmelden

00-00-000
Het burgerservicenummer is een uniek persoonsnummer voor iedereen die ingeschreven staat in de Basisregistratie personen (BRP). U kunt uw BSN opzoeken op bijvoorbeeld uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.