Knieklachten
Knieklachten kunnen ontstaan door overbelasting of als gevolg van een acuut trauma. Veel voorkomende knieklachten zijn vaak sportgerelateerd, maar ook binnen de algemene dagelijkse activiteiten kunnen deze ontstaan en voor de nodige beperkingen zorgen. Knieklachten kunnen variëren van aanhoudende pijn tot een instabiel gevoel, stijfheid of zelfs het blokkeren van de knie. Samen met de professional van FysioStofberg proberen we de oorzaken zo goed mogelijk in kaart te brengen en een duurzame oplossing te bieden.

De aanpak van FysioStofberg
FysioStofberg heeft meerdere specialisten op het gebied van knieklachten. Echte professionals die dagelijks veel cliënten begeleiden met uiteenlopende knieproblematiek. FysioStofberg is in staat om volgens de laatste evidentie, gericht onderzoek te doen naar de oorzaak van jouw knieklachten. Het onderzoek kan eventueel worden aangevuld met specifieke metingen. FysioStofberg heeft meerdere specifieke behandelprogramma’s bij knieklachten, die aangepast worden aan uw mogelijkheden en persoonlijke doelstellingen. De FysioStofberg professional zal jou hierbij begeleiden en ondersteunen.

Op basis van de analyse stellen we samen het behandelplan op voor het knieprobleem. In dit plan worden de te verwachten resultaten vastgelegd en wordt aangegeven hoe en wanneer we deze resultaten gaan behalen. Fysiostofberg staat voor een actieve aanpak! Om de beste resultaten te behalen wordt er ook van jou actieve inzet gevraagd. Oefeningen thuis zijn een belangrijk onderdeel van het behandelplan.

Revalideren na een knieoperatie?

U wordt binnenkort geopereerd en wilt nadien zorgeloos revalideren onder gespecialiseerde begeleiding. Kies dan voor het FysioZorgplan bij FysioStofberg.

Ik wil van mijn kniepijn af