oefenzaal6Stofberg Club Support staat garant voor een gestructureerde sportmedische en trainingsbegeleiding bij sportclubs/ -ploegen, sportverenigingen en sportcentra.

Stofberg Club Support  is een onderdeel van FysioStofberg waar experts op het gebied van sportbegeleiding en sportrevalidatie werkzaam zijn. Kennis welke is opgedaan door jarenlange ervaring in de recreatieve- en topsport vormen de basis.

Stofberg Club Support richt zich op:

  • Educatie
  • Preventie
  • Blessurebegeleiding
  • Behandeling

Stofberg Club Support biedt een breed scala aan mogelijke diensten met als doel een snelle en verantwoorde sporthervatting en het voorkomen van sportblessures.

Waarom Stofberg Club Support

Steeds meer mensen doen met enige regelmaat aan sport of bewegen. Dit leidt per direct ook tot een toename van blessures. Om te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen. Wanneer we het aantal blessures kunnen verminderen draagt dit bij aan betere sportprestaties en meer sportplezier.

Stofberg Club Support draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en behandeling.

Stofberg Club Support wordt gesteund door een breed scala van (para)medici, behandelaars en trainers met jarenlange ervaring vanuit de praktijk, veelal op het hoogste niveau. Deze ervaring is vertaald naar de sportmedische begeleiding van Stofberg Club Support.

Directe lijnen met specialisten en overige behandelaars zijn voorhanden waardoor Stofberg Club Support garant staat voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures.