Onze kijk op zorg

Wat kan ik doen om terugkerende rugpijn te voorkomen? Ik heb mijn enkel verzwikt tijdens de voetbaltraining, heb ik fysiotherapie nodig? Wat doe ik aan voortdurende zwelling in mijn knie? Als het om jouw gezondheid draait wilt je graag snel een deskundig advies. Voor alle vragen omtrent lichamelijke klachten aan het bewegend functioneren ben je bij FysioStofberg op het juiste adres. We helpen je graag beter te worden en gezond te blijven. Niet afwachten dus, maar gewoon gelijk contacten.

Compleet
Of je nu werkt aan een betere conditie of moet revalideren na een heupoperatie, FysioStofberg bied je een complete en persoonlijke oplossing. Met het multidisciplinaire behandelteam van FysioStofberg  ben je verzekerd van de meest complete en gespecialiseerde zorg.

Actief
FysioStofberg kiest doorgaans voor een actieve aanpak om te komen tot de beste resultaten. Dit vraagt ook een actieve inzet van jou. Het programma wat we speciaal voor u ontwikkelen, maakt het mogelijk om samen met de professional van FysioStofberg op een actieve wijze te werken aan de realisatie van concrete en zichtbare resultaten. Samen werken aan jouw gezondheid.

Persoonlijk
Kenmerkend voor FysioStofberg is de persoonlijke aandacht tijdens het programma, dat speciaal op jou is afgestemd. Het persoonlijke programma wordt  in overleg met de begeleidend FysioStofberg professional samengesteld en gedurende de behandelperiode waar nodig bijgesteld. De fysiotherapeut houdt de vorderingen nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat er resultaat wordt geboekt op een manier die voor jou ook prettig is.

Dichtbij
Je kunt bij ons altijd terecht. Dit geldt niet alleen voor uw klacht of aandoening, maar ook  voor ruime openingstijden en meerdere locaties. FysioStofberg doet er alles aan om voor jou dichtbij te zijn. Wij begeleiden je graag op een van onze 10 locaties;  dit kan vanaf 07:00 uur ‘s ochtends tot 21:30 uur ‘s avonds.

manuele therapie FysioStofberg